Władca Pierścieni: Dwie Wieże ścieżka dźwiękowa 5xLP

Władca Pierścieni: Dwie Wieże ścieżka dźwiękowa 5xLP

Data premiery: 27 lipca 2018

Pięć niebieskich płyt winylowych ze ścieżką dźwiękową z filmu Władca Pierścieni: Dwie Wieże.


  • 5xLP 180g
  • pudełko w kształcie książki
  • mapa Śródziemia
  • booklet

Ilość: 8000


Side A
1. Glamdring
2. Elven Rope
3. Lost In Emyn Muil
4. My Precious
5. Ugluk’s Warriors
6. The Three Hunters

Side B
1. The Banishment of Éomer
2. Night Camp
3. The Plains Of Rohan
4. Fangorn
5. The Dead Marshes

Side C
1. „Wraiths On Wings”
2. Gandalf the White
3. The Dreams Of Trees
4. The Heir of Numenor

Side D
1. Ent-draught
2. Edoras
3. The Court Of Meduseld
4. Theoden King / „The Funeral of Theodred” (feat Miranda Otto)
5. The King’s Decision

Side E
1. Exodus From Edoras
2. The Forests Of Ithilien
3. One of the Dunedain / „Evenstar” (feat Isabel Bayrakdarian)

Side F
1. The Wolves of Isengard
2. Refuge At Helm’s Deep
3. The Voice Of Saruman
4. Arwen’s Fate / „The Grace of the Valar” (feat. Sheila Chandra)
5. The Story Foretold

Side G
1. Sons Of The Steward
2. Rock And Pool
3. Faramir’s Good Council
4. Aragorn’s Return
5. War Is Upon Us

Side H
1. „Where Is The Horse And The Rider?”
2. The Host Of The Eldar
3. The Battle Of The Hornburg
4. The Breach Of The Deeping Wall
5. The Entmoot Decides

Side I
1. Retreat / „Haldir’s Lament” (feat. Elizabeth Fraser)
2. Master Peregrin’s Plan
3. The Last March of the Ents (feat. Ben Del Maestro)
4. The Nazgul Attack
5. Theoden Rides Forth (feat Ben Del Maestro)

Side J
1. The Tales That Really Matter
2. „Long Ways to Go Yet” / „Gollum’s Song” (feat. Emiliana Torrini)

Gdzie kupić?

Brakuje na liście ciekawej oferty? Zaproponuj nową
Powiadom o

0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
*/ ?>