Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia ścieżka dźwiękowa 5xLP

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia ścieżka dźwiękowa 5xLP

Data premiery: 6 kwietnia 2018

Pięć czerwonych płyt winylowych ze ścieżką dźwiękową z filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia.

Ilość: 5000


LP 1
Side A
01. Prologue: One Ring to Rule Them All
02. The Shire
03. Bag End
04. Very Old Friends
05. Flaming Red hair

Side B
01. Farewell Dear Bilbo
02. Keep It Secret, Keep It Safe
03. A Conspiracy Unmasked
04. Three Is Company

LP 2
Side C
01. The Passing Of The Elves
02. Saruman the White
03. A Shortcut to Mushrooms
04. Strider
05. The Nazgûl

Side D
01. Weathertop
02. The Caverns of Isengard
03. Give Up the Halfling
04. Orthanc
05. Rivendell
06. The Sword That Was Broken

LP 3
Side E
01. The Council of Elrond Assembles Featuring “Aníron (Theme for Aragorn and Arwen)” Composed & performed by Enya
02. The Great Eye
03. Gilraen’s Memorial
04. The Pass of Caradhras

Side F
01. The Doors of Durin
02. Moria
03. Gollum
04. Balin’s Tomb

LP 4
Side G
01. Khazad-dûm
02. Caras Galadhon Featuring “Lament for Gandalf” performed by Elizabeth Fraser

Side H
01. The Mirror of Galadriel
02. The Fighting Uruk-hai

LP 5
Side I
01. Parth Galen
02. The Departure of Boromir

Side J
01. The Road Goes Ever On… Pt. 1
02. May It Be Composed & performed by Enya
03. The Road Goes Ever On… Pt. 2 Featuring “In Dreams” performed by Edward Ross

Gdzie kupić?

Brakuje na liście ciekawej oferty? Zaproponuj nową
Powiadom o

0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
*/ ?>